HEMEN ARAYIN 30 DK TESİSATÇI GELSİN.SU KAÇAĞINI 100% ÇÖZÜYORUZ.7/24 ACİL TIKANIKLIK AÇMA SERVİSİMİZ VARDIR.
Teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespiti kesin ve noktasal olarak yapıyoruz. Su kaçak tespitini firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.Usta su tesisatçısı personeli ile 7/24 hizmetinizdeyiz.
Devamını OkuRobotla tıkanıklık açma nasıl yapılır? Tıkanıklık açma işleminde duruma göre, tıkanıklık açma robotu, pupper, görüntüleme için kameralı robot, kimyasal ilaç ve yıkama için basınçlı özel yıkama makinesi gerekli
Devamını OkuTesisatçı ne iş yapar sorusuna en basit şekliyle, su borularını takar; şeklinde bir cevap verilebilir. Muslukları takmak, tamir etmek, evlere veya iş yerlerine sıhhi tesisat armatürleri kurmak
Devamını OkuPetek temizliği servisi ; Kullanım senesine bağlı olarak kullanılan suyun niteliklerine, sıcaklığı ve oksijene bağlı olarak, kapalı devre ısıtma sistemleri içerisinde kireç, kışır, tortu , balçık ve çamurlaşma olur, özellikle çamurlaşma yerden ısıtma sistemlerinde daha sık olarak görülür.
Devamını OkuUygun maliyetli işbirliğini, fikir paylaşımını ve optimum kaynakları coşkuyla geri yükleyin. Tıklama ve harç portallarından önce uçtan uca portalları yetkili bir şekilde düzenleyin. Belirgin bir şekilde entegre edin.
Tak ve çalıştır sonuçlarıyla proaktif olarak kurumsal ortaklıklar oluşturun. Dramatik bir şekilde
Tak ve çalıştır sonuçlarıyla proaktif olarak kurumsal ortaklıklar oluşturun. Dramatik bir şekilde
Teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespiti kesin ve noktasal olarak yapıyoruz. Su kaçak tespitini firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.Usta su tesisatçısı personeli ile 7/24 hizmetinizdeyiz.Robotla tıkanıklık açma nasıl yapılır? Tıkanıklık açma işleminde duruma göre, tıkanıklık açma robotu, pupper, görüntüleme için kameralı robot, kimyasal ilaç ve yıkama için basınçlı özel yıkama makinesi gerekli görüldüğünde kullanılmaktadır. Tıkanıklığın durumuna ve müşteri isteğine göre firmamızda her türlü teknolojik araç ve hizmet mevcuttur.
Su Faturanızı Kontrol Edin:Son birkaç ayın su faturalarınızı inceleyin ve olağandışı bir artış olup olmadığını kontrol edin. Küçük bir sızıntı bile zamanla önemli bir fatura artışına neden olabilir. Evinizde tüm muslukları ve vanaları kapatın. Su sayacınıza bakın. Hareket ediyorsa veya damlama sesi duyuyorsanız bir sızıntı olduğunu gösterir.Duvarlarda, tavanlarda veya zeminlerde nem, küflenme veya su lekeleri olup olmadığını kontrol edin. Bu, borularda veya tesisatta bir sızıntı olduğunu gösterebilir.
1. Sıcak Su: Lavabo veya küvetin tıkanık giderine bol miktarda kaynar su dökün. Bu, yağ ve sabun birikintilerini yumuşatarak giderin açılmasına yardımcı olabilir. 2. Karbonat ve Sirke: Lavabo giderine yarım su bardağı karbonat dökün. Üzerine bir su bardağı beyaz sirke ekleyin. Karışım köpürdükten sonra 15 dakika bekletin. Ardından bol sıcak su dökerek durulayın Tıkanıklığın olduğu deliğe girebilecek kadar uzun bir tel alın. Teli nazikçe deliğe sokarak tıkanıklığı açmaya çalışın.
Petek temizliği, kalorifer sisteminizin verimli çalışmasını ve enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Düzenli olarak yapılması gereken bir işlemdir. Petek temizliğini evde kendiniz yapabilirsiniz, ancak daha kapsamlı bir temizlik için bir tesisatçı çağırmanız da önerilebilir.Gerekli Malzemeler: Kova Bez Peçete Petek temizleme fırçası (isteğe bağlı) Havlu Kova Su Sirke (isteğe bağlı) Boraks (isteğe bağlı) Adımlar:1. Kaloriferi kapatın ve peteklerin soğumasını bekleyin. 2. Peteğin altına bir kova veya havlu yerleştirin. Bu, kirli suyun etrafa dökülmesini önleyecektir. 3. Petek vanasını bir anahtar yardımıyla kapatın. 4. Hava tahliye vidasını gevşeterek havanın çıkmasını sağlayın. Hava tahliye vidası genellikle peteğin üst kısmında bulunur. Hava çıktıktan sonra vidayı tekrar sıkın. 5. Petek anahtarı veya kalorifer anahtarı kullanarak petek giriş ve çıkış somunlarını gevşetin. Bu, peteğin içerisindeki suyun boşalmasını sağlayacaktır. 6. Suyun tamamen boşalmasını bekleyin. 7. Petek fırçası kullanarak peteğin içini temizleyin.Fırçanız yoksa, bir bez veya tel de kullanabilirsiniz.>8. Peteğin içine sirke veya boraks karıştırılmış su dökün.15 dakika kadar bekletin. Bu, peteğin içindeki kireç ve tortuların çözülmesine yardımcı olacaktır.
Su tesisatlarının düzenli olarak bakımı, evinizin su sisteminin sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlamak için önemlidir. Bakım, sızıntıları önleyebilir, su basıncını optimize edebilir ve su faturalarınızı düşürebilir.Su tesisat bakımı yaparken şunlara dikkat etmelisiniz:1. Su vanalarını kontrol edin: Evinizdeki tüm su vanalarının düzgün çalıştığından emin olun. Vanalar açılıp kapanırken zorlanmamalı veya sızdırmamalıdır. Gerekirse vanaları onarın veya değiştirin. 2. Boruları kontrol edin:Borularda herhangi bir sızıntı, hasar veya korozyon olup olmadığını kontrol edin. Özellikle ek yerlerinde ve dirseklerde dikkatli olun. Sızıntı bulursanız, onarın veya boruyu değiştirin. 3. Muslukları ve duş başlıklarını kontrol edin Musluk ve duş başlıklarından sızıntı olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse contaları değiştirin.
İşlevselleştirilmiş tedarik zincirlerinden sonra uçtan uca kanalları profesyonel bir şekilde devreye alın. Sürekli olarak kooperatife baskı yapılıyor.
İşlevselleştirilmiş tedarik zincirlerinden sonra uçtan uca kanalları profesyonel bir şekilde devreye alın. Sürekli olarak kooperatife baskı yapılıyor.
İşlevselleştirilmiş tedarik zincirlerinden sonra uçtan uca kanalları profesyonel bir şekilde devreye alın. Sürekli olarak kooperatife baskı yapılıyor.